Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Μια νέα, φρέσκια, ιστοσελίδα, σίγουρα συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες. Μια παλαιά, ανενημέρωτη, παρατημένη, σίγουρα τους διώχνει. Αυτή ονομάζεται κακή παρουσία.
Το κακό δεν περιορίζεται όμως στο ότι ο επισκέπτης θα απομακρυνθεί από την κακιά ιστοσελίδα, το γρηγορότερο, αλλά το ότι σημαδεύεται αρνητικά στη μνήμη του η επωνυμία σας, με αποτέλεσμα να τον έχετε διαγράψει οριστικά από τη λίστα των πιθανών μελλοντικών επισκεπτών. 
Διατηρήστε την παρουσία σας πάντα φρέσκια και ενημερωμένη Η επένδυση σας σε μια ιστοσελίδα την οποία δεν θα την υποστηρίζετε, δεν χαρακτηρίζεται απλά ως άκαρπη, αλλά ως ζημιογόνα. Φροντίστε λοιπόν την εικόνα σας στο διαδίκτυο. Διατηρήστε την παρουσία σας, πάντα φρέσκια και ενημερωμένη. Εμείς στην E-INNOVATOR, φροντίζουμε γι’ αυτό.
Διατηρήστε την παρουσία σας πάντα φρέσκια και ενημερωμένη
Καλέστε μας, να εντοπίσουμε της ανάγκες ανακατασκευής ή επανασχεδίασης της ιστοσελίδας σας, για να μπορέσει η επένδυση σας να αποδώσει καρπούς και να αποκτήσετε και εσείς την υπεραξία, που μόνο το διαδίκτυο ξέρει τόσο καλά και απλόχερα να προσφέρει. Συνήθως οι περισσότεροι επιχειρηματίες μετανιώνουν για τα χρήματα που έδωσαν στην προοπτική μιας ηλεκτρονικής παρουσίας στο διαδίκτυο, βλέποντας να μην υπάρχει η αντίστοιχη ανταπόκριση στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους.
Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Ανακατασκευή Ιστοσελίδας

Η σωστή ανακατασκευή ιστοσελίδας και ο σωστός επανασχεδιασμός, έχει αποδείξει σε πολλούς από αυτούς, ότι δεν ήταν σφάλμα η απόφαση τους για μια ηλεκτρονική παρουσία. Σφάλμα ήταν η κακιά κατασκευή της ιστοσελίδας. 

Αν λοιπόν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται είναι η έλλειψη επισκεψιμότητας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε τα περιθώρια ανακατασκευής και επανασχεδιασμού της ιστοσελίδας σας.