Menu

VIRAL MARKETING Marketing Ίωσης

Το Viral Marketing αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, η οποία εφαρμόζεται από όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Με πολύ απλά λόγια μπορούμε να πούμε, πως το Viral Marketing αποσκοπεί στη δημιουργία «θορύβου» γύρω από την επιχείρηση ή το προϊόν που προωθούμε, ο οποίος επιτυγχάνεται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την διανομή δωρεάν ποιοτικών πληροφοριών ή εφαρμογών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις τεχνικές Viral Marketing που χρησιμοποιούμε:

Η δύναμη του ποιοτικού Customer Service

Η συμπεριφορά σας προς τους πελάτες σας στο διαδίκτυο, είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Το κακό που μπορεί να προκαλέσει ένας δυσαρεστημένος πελάτης, ισοδυναμεί με το καλό που μπορούν να προκαλέσουν 50 ευχαριστημένοι πελάτες, οπότε το ποιοτικό customer service είναι ζωτικής σημασίας για μία online επιχείρηση.


Ένα ποιοτικό customer service, μπορεί να μετατραπεί σε εξαιρετική στρατηγική Viral Marketing.
Εμείς αναλαμβάνουμε την αναμετάδοση της πληροφορίας του ποιοτικού σας customer service, μέσω των social media, των blogs και των forum, και την προβολή του με ένα στοχευόμενο sales letter, η οποία σίγουρα θα αποδώσει τον απαιτούμενο θόρυβο, γύρω από την υπηρεσία σας και θα αποτελέσει τον κρυφό άσσο στο μανίκι σας.

Η Δωρεάν Προσφορά.

Καμία λέξη δεν είναι πιο αποτελεσματική στο μάρκετινγκ, από την λέξη «δωρεάν». Μπορείτε να προσφέρετε δωρεάν eBooks, δωρεάν προγράμματα, δωρεάν templates κλπ. Σε όποιο κλάδο και αν δραστηριοποιήστε, υπάρχει οπωσδήποτε κάτι που μπορείτε να το προσφέρετε δωρεάν στους επισκέπτες σας, αρκεί να έχει τα εξής χαρακτηριστικά.


• Να μπορεί εύκολα να διανεμηθεί μέσα από το διαδίκτυο και


• Να είναι υψηλής ποιότητας

Τα “how to” eBooks

Πολύ αποτελεσματική τεχνική του viral marketing είναι η δημιουργία των λεγόμενων “how to” eBooks. Πρόκειται για ολιγοσέλιδα (50 σελίδες max) pdf αρχεία που περιγράφουν πως μπορείς να κάνεις κάτι. Πώς να δέσεις μία γραβάτα, πώς να καλλιεργήσεις τουλίπες, πώς να φλερτάρεις κλπ.
Σε όποιο κλάδο και αν δραστηριοποιήστε, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ολιγοσέλιδο οδηγό τον οποίο εσείς θα προσφέρετε δωρεάν.


Θα περιέχει υψηλής ποιότητας πληροφορίες και θα δώσει την εικόνα της αυθεντίας σε εσάς και την επιχείρησή σας.
Τα “how to” eBooks, αν έχουν ποιότητα, είναι εκπληκτικοί pre-sellers και βοηθούν τα μέγιστα στο branding της επιχείρησής σας.
Tα οφέλη από την κυκλοφορία ενός τέτοιου οδηγού στο διαδίκτυο είναι πολύ μεγάλα.

Προσφορά δωρεάν λογισμικού

Αν το είδος της επιχείρησής σας το επιτρέπει, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χρήσιμο λογισμικό με το λογότυπό σας ,το οποίο μπορείτε να το προσφέρετε δωρεάν στους πελάτες σας.

Τα Social Media

Όλα τα Social Media, Facebook, Tweeter κλπ, προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες όσο αναφορά την προώθηση ιστοσελίδων και το Viral Marketing.
Ειδικά η ραγδαία ανάπτυξη που γνώρισε το Facebook δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.


Τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής:


• Δημιουργία Company Profile στα Social Media


• Πρόσκληση όλων των φίλων σας να γίνουν μέλη του δικτύου που θα έχουμε δημιουργήσει για την επιχείρησή σας.


• Δημοσίευση άρθρων της ιστοσελίδας ή του blog της επιχείρησής σας, τα οποία θα εμφανίζονται στο δικό σας newsfeed αλλά και των φίλων σας.Αν ασχολείστε με το ηλεκτρονικό εμπόριο, μπορούμε μέσω Facebook το οποίο διαθέτει marketplace να δημοσιεύσουμε τα προϊόντα που προωθείτε μέσω του website σας.


Στο Viral Marketing ανήκει επίσης και η δημιουργία των “how to” videos και η δημοσίευσή τους στο YouTube.

Μια εξαιρετική στρατηγική Marketing. To Viral Marketing σαν τεχνική είναι αρκετά αποτελεσματική και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, από την στιγμή που βασίζεται πάνω στην ποιότητα. Θα πρέπει να δώσετε κίνητρο στον κόσμο να συζητήσει για εσάς και ο μόνος τρόπος για να καταφέρετε κάτι τέτοιο είναι με το να τον κερδίσετε, σε μια εποχή που οι καταναλωτές βομβαρδίζονται από προϊόντα και υπηρεσίες και γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί. Η αλήθεια είναι πως το Viral Marketing απαιτεί χρόνο.

Γι΄ αυτό είμαστε εμείς. Παρέχουμε ετήσιο συμβόλαιο υποστήριξης Viral Marketing και δουλεύουμε όλο το χρόνο με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουμε τον απαιτούμενο «θόρυβο» γύρω σας !
επιστροφή στην κορυφή

Social Media Marketing

Social Media Marketing innovator

Οι πιο πρόσφατες στατιστικές δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου, αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου που βρίσκονται συνδεδεμένοι στο Internet, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Είτε για κοινωνικοποίηση, είτε για ενημέρωση είτε για ψυχαγωγία, οι χρήστες απευθύνονται στα Social Media.

Αυτή η πληροφορία, αποτελεί από μόνη της ένα χρυσορυχείο για τον έξυπνο επαγγελματία, αρκεί να ξέρει τι πρέπει να κάνει, ακολουθώντας μια σωστή στρατηγική «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα του! 

Στα Social Media οι χρήστες δημιουργούν «ομάδες» με άλλους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, κοινά χόμπι και ασχολίες…
Έτσι ο έξυπνος επιχειρηματίας εκμεταλλεύεται αυτή την τάση και με διάφορες τεχνικές, προσελκύει τους άμεσα ενδιαφερόμενους χρήστες, που ενδιαφέρονται και ψάχνουν για λύσεις, που μπορούν να καλυφθούν από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του. 
Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι, πιο εύκολα αγοράζει φαγητό αυτός που πεινάει πάρα ο χορτάτος!

8 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

SOCIAL MEDIA business

 • Τα Social Media σας βοηθούν να έχετε επαφή με τους πελάτες σας σε πραγματικό χρόνο.
 • Τα Social Media σας βοηθούν να αναδείξετε τον επαγγελματισμό σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 
 • Τα Social Media σας βοηθούν να προσελκύετε νέους πελάτες. 
 • Τα Social Media βοηθούν να καλλιεργήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.
 • Τα Social Media σας επιτρέπουν να «αφουγκράζεστε» τις πραγματικές ανάγκες των πελατών. 
 • Τα Social Media σας βοηθούν να μοιράζεστε ότι εσείς θεωρείτε σημαντικό ή ενδιαφέρον με τους πελάτες σας.
 • Τα Social Media σας βοηθούν να διατηρήσετε «ενεργό» το ενδιαφέρον των πελατών σας
 • Τα Social Media θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.


 • Διαφημίσεις Facebook

  FacebookadsΜε τη διαφήμιση στο Facebook μπορείτε εύκολα να βρίσκετε το κατάλληλο κοινό, να προσελκύετε την προσοχή του και να πετυχαίνετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

  2 δισεκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα.
  1 από τα 5 λεπτά που αφιερώνουν οι χρήστες σε φορητές συσκευές είναι στο Facebook ή στο Instagram.
  500 εκατομμύρια χρήστες του Instagram χρησιμοποιούν την εφαρμογή κάθε μήνα.
  Οι διαφημίσεις στο Facebook είναι κατάλληλες για κάθε προϋπολογισμό
  Μπορείτε να επιλέξετε το κοινό σας με βάση δημογραφικά στοιχεία, συμπεριφορές ή στοιχεία επικοινωνίας.
  Προσελκύστε την προσοχή του κοινού, με διαφημιστικές μορφές, ελκυστικές, ευέλικτες που λειτουργούν σε κάθε συσκευή και ταχύτητα σύνδεσης.
  Τα εργαλεία αναφορών διαφημίσεων σε συνδυασμό με το Pixel, σας δείχνουν πώς έχουν επηρεάσει οι διαφημίσεις την επιχείρησή σας, μέσα από αναφορές με οπτική και ευανάγνωστη μορφή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σωστά δομημένη στρατηγική, συνεχόμενη διαφήμιση και συνέπεια!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η κατασκευή ιστοσελίδων, θεωρείται για πολλούς, ο γραφιστικός σχεδιασμός, οι χρωματικοί κώδικες, η τοποθέτηση των μενού, η οριοθέτηση των περιοχών, πο...

  Περισσότερα

  Video Marketing

  Το Video Marketing αποτελεί την αποτελεσματικότερη μέθοδο προώθησης, όχι μόνο ιστοσελίδων, αλλά και προϊόντων ή υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, η παρουσία τω...

  Περισσότερα

  VIRAL MARKETING Marketing Ίωσης

  Το Viral Marketing αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, η οποία εφαρμόζεται από όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις. Μ...

  Περισσότερα

  Content writing

  Η τέχνη της δημιουργίας επιτυχημένων κειμένων.Η ανάγνωση κειμένων είναι μια κουραστική, βαρετή υπόθεση για έναν αναγνώστη και τα βασικά μηνύματα πρέπε...

  Περισσότερα

  Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

  Μια νέα, φρέσκια, ιστοσελίδα, σίγουρα συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες. Μια παλαιά, ανενημέρωτη, παρατημένη, σίγουρα τους διώχνει. Αυτή ονομάζεται ...

  Περισσότερα

  Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (esh…

  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ  Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοιχτό: 24 ώρες το 24ωρο Ασφαλείς συναλλαγές, χωρίς επισφά...

  Περισσότερα

  Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - CORPOR…

  Ο όρος corporate id (εταιρική ταυτότητα), χρησιμοποιείται στο marketing, για να δηλώσει την προσωπικότητα μιας επιχείρησης προς τους υφιστάμενους πελά...

  Περισσότερα

  SEO+ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΙΣ ΜΗΧ…

  Το SEO ή αλλιώς Search Engine Optimization - βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης, αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις κατά τ...

  Περισσότερα

  Sales Letter - Newsletter

  Η συγγραφή ενός αποδοτικού newsletter - sales letter, είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μιας online επιχείρησης. Το internet marketing είναι ικα...

  Περισσότερα

  Graphic Design

  Η εικαστική αντιμετώπιση ενός έργου, αποτελεί για μας μια συνεργασία πολλών ανθρώπων. Η πρώτη εικόνα οπτικού εντυπωσιασμού είναι το Α και το Ω. Η κα...

  Περισσότερα

  Email Marketing

  Το email marketing είναι μία από τις καλύτερες τεχνικές marketing. Το μεγάλο μυστικό είναι να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πολύτιμη λίστα. Υπάρχει ...

  Περισσότερα